Contact of vragen?

Contacteer ons

Sisutrek biedt begeleide reizen aan in het hoge noorden van Finland in zomer en winter.

Heb je vragen over onze reizen of wil je graag een begeleide reis op maat samenstellen? Twijfel dan niet om ons te contacteren! 

Mail: info@sisutrek.com

Tel: +32 470 04 69 02

Adres: Hubert Frère-Orbanlaan 660, Gent

KBO: 0791.804.664

Onze volgende reizen

Winter Wonderland

Tijdens deze actieve reis proef je van alles wat winters Finland te bieden heeft. Geniet onder meer van een hondensledetocht, tweedaagse sneeuwschoentrekking, langlaufen, ijsvissen en een bezoek aan de rendierboerderij.

Laat je onderdompelen in de Finse natuur en cultuur en ontdek juist mee waarom Finland het gelukkigste land ter wereld is.

Sneeuwschoenen in Hossa

Tijdens deze sneeuwschoentocht ontdekken we de wildernis in het noordoosten van Finland. We wandelen in Hossa nationaal park door besneeuwde bossen, bovenop richels en over bevroren meren.

In dit dunbevolkte gebied vinden we het uitgestrekte boreaal woud waarin de natuur zich nog thuis voelt. Er is geen betere plek om de stilte en de natuurpracht van Finland te leren kennen.

Langlaufen in Oost-Finland

Tijdens deze langlauftocht skiën we 100 km in 5 dagen doorheen de wildernis van Noordoost-Finland. We starten in Hossa nationaal park waarna we ons naar het afgelegen Martinselkonen natuurgebied begeven. We ontdekken de witte natuurpracht van het boreaal woud.

We verblijven in 3 authentieke gastenverblijven waar we ons onderdompelen in de Finse cultuur.

×